Rapidavond I.

Het is herfstvakantie deze week, dus tijd voor de eerste rapidavond. Voor velen een mooie gelegenheid voor een vrije avond, maar veertien diehards verdeelden de eerste punten en die nemen ze hen niet meer af.

Veel toppers vooral ontbraken vanavond, twee echter gaven wel acte de presence, we kennen ze nog van vorige week, Paul Extern en Paul Financiën.

Deze keer werd de onderlinge partij wel remise en aangezien ze verder allebei alles wonnen werden zij de gedeelde winnaars van deze ronde.

Anderhalf punt achter hen (met 3 uit 5) eindigde een mooi drietal op de derde plaats. Gerda was opnieuw op dreef en liet de punten alleen tegen de twee toppers liggen, Noud en Ted slopen meer stiekem naar de top, maar mogen toch terugkijken op een geslaagde avond.

In de onderste regionen maakte André vanavond furore. Dat kwam niet zo tot uitdrukking in zijn uiteindelijke score (1 uit 5), maar die was veel hoger geweest als de onverbiddelijke klok glad gewonnen stellingen niet op slag waardeloos had gemaakt. Nog even het tempo opvoeren, André.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.