Over Het Spaarne

Schaakvereniging Het Spaarne is op 1 juli 2001 ontstaan uit een fusie tussen VHS (Verenigd Haarlems Schaakgenootschap, opgericht in 1896) en SVS (Schaakvereniging Schalkwijk, opgericht in 1967).

De wekelijkse clubavond is op donderdagavond vanaf 20:00 uur in Wijkcentrum Europawijk (Schalkwijk) Laan van Berlijn 1 in Haarlem.

Bij SV Het Spaarne spelen schakers van zeer uiteenlopend niveau en op de clubavonden wordt de ernst tijdens de partijen in de onderlinge competitie afgewisseld met de gezelligheid bij de analyse en het natafelen.

In de promotieklasse van de NHSB wordt er op zaterdag gespeeld in het Denksportcentrum ’t Spaerne Spaarndamseweg 416 in Haarlem.

Geïnteresseerd? Loop dan gerust eens binnen op een van de clubavonden, of neem contact op met iemand van het bestuur.